Zoete zondagen en warme kunst?

zondagnamiddag 10 en 24 maart tussen 14u en 18

Je kan er bijna gif op innemen. De zondagnamiddagen waarop Platteau de kasteeldeuren openzet straalt de zon. Je kan er genieten van wat warm en zoets of van een fris streekbier.

Kunstenaars:

Brecht Verduyn

Onder de noemer “Tale & Tile” creëert BrechtVerduyn verhalen (tales) op artisanale wandtegels (tiles).Zijn fantasie zoekt z’n weg van eenvoudigemaar scherpzinnige illustraties over het dagelijkse leven tot de mysterieuze wereld van demonen. Hij combineert soms tekeningen, dan weer sculpturen en digitale bewerkingen om tot het eindresultaat te komen. Naast zijn eigen verhaallijnen (“Vibez of life” en “The Daemons’ Whisper”), maakt hij ook regelmatig werken op maat via zijn designbureau Studio Verduyn.

Meer info op www.taleandtile.com

Thijs

Thijs is al jaren amateurschilder. Zijn gedetailleerde werken zijn replica’s van foto’s en hebben als thema fantasiewereld, film en natuur.

Deze tentoonstelling kunt u bezoeken op zondagnamiddag 10 en 24 maart tussen 14u en 18u in onze sfeervolle foyer van ‘Kasteel Wallemote’.

live-optreden van nieuw talent.

Op 10 maart verwelkomen we ‘Roeland’. Hij brengt eengevarieerde mix van covers en eigen werk met akoestische gitaar en zang. Op 24 maart: verrassing!